Acestea sunt disponibile in toate formele, culorile, utilizari multiple si pentru toate genurile… Ma refer la „jucarii sexuale femei” sau mai frecvent numite „jucarii sexuale”!

Fie ca sunteti singur sau in cuplu, misiunea lor este sa va ofere placere… dar este acesta un adevarat plus pentru cupluri? Acesta este ceea ce vreau sa acopar in aceasta rubrica a zilei.

Primele ramasite de dildo dateaza din epoca paleolitica cu falusuri, chiar falusuri duble, sculptate direct… in piatra. Spre antichitate lucrurile vor deveni mai precise cu sculpturi precum Osiris cu falusul sau fertilizand pamantul lui Isis din Egipt si din nou printre greci si japonezi unde lucrurile sunt mai presupuse cu fabricarea unui falus din piele numit „olisbos”.

Termenul „dildo” inseamna „fa-ma fericit”. Eu petrec perioada medievala cand lucrurile nu par sa fie foarte clare in aceasta privinta pentru a ajunge direct la secolul al XIX-lea: abia in 1880 cand celebrului obiect i s-au dat vibratii… vibratorul s-a nascut asadar! Acestea fiind spuse, era o masina cu abur, vazuta mai mult ca un instrument de tortura, chiar de tratare a isteriei…

In sfarsit vine secolul al XX-lea: latexul conceput pentru prezervative va fi asadar folosit pentru a regandi vibratorul, care va capata apoi forme si culori multiple, permitand o adevarata emancipare sexuala.

Intr-adevar, concepute doar pentru placere , jucariile sexuale au ca una si singura misiune sa ofere placere. Acesta este motivul lor de a fi. Avantajul: ne sunt la dispozitie, cand le dorim, cum le dorim si nu se plang daca le lasam in sertar.

In plus, au si o functie de descoperire sexuala: in toata discretia si libertatea, ajuta enorm barbatii si femeile sa descopere ce le place, sau mai putin, si asta prin senzatiile pe care le simt. Unii ar putea prefera mai mare, mai mic sau mai vibrant… indiferent de caz, exista ceva pentru toata lumea, iar gama de jucarii sexuale barbati nu exclude nicio placere!

De asemenea, trebuie recunoscute ca avand o functie mai „terapeutica”, deoarece se intampla si ca utilizarea jucariilor sexuale sa fie recomandata in caz de anorgasmie, dureri vaginale sau disfunctie erectila.

De asemenea, este posibil ca unele femei sa nu fie confortabile cu atingerea „manuala”, ceea ce poate considera ca este „murdar” sau nelinistitor. Se vor simti apoi mai confortabil cu utilizarea unui obiect mic care poate avea forme mai amuzante precum celebra rata sau iepurasul care vibreaza.

Asa ca da, in majoritatea cazurilor: atunci cand se simte „macinarea” sexuala, jucariile sexuale sunt unul dintre micile trucuri care vor condimenta sexualitatea.

Va permite sa adaugati noi senzatii pentru ambii parteneri, chiar si posibilitatea de a oferi placere doar unuia dintre cei doi, sau la randul sau… sau chiar simultan, totul depinde de scopul dorit.

Si va avea beneficiul de a-i apropia pe cei doi indragostiti pentru ca, atunci cand descoperim noi senzatii impreuna, ne simtim mai apropiati sau chiar mai indragostiti.

Este si o oportunitate de a indrazni sa le spunem altora ce ne place, ce ne-am dori sau ce ne frustreaza in prezent, pentru ca jucariile sexuale pot fi o solutie concreta in ceea ce priveste placerea impartasita. Un sex shop profesional va avea intotdeauna jucaria potrivita!

3 thoughts on “Jucariile sexuale pot fi condimentul cuplului?

  1. Este remarcabil modul in care articolul subliniaza impactul pozitiv pe care il poate avea alegerea corecta a pernelor si saltelelor asupra sanatatii noastre. Ma bucur sa aflu despre beneficiile utilizarii produselor Duette si cu siguranta voi lua in considerare aceste aspecte in viitoarele achizitii.

  2. Am fost impresionat de detaliile tehnice prezentate in articol, precum tehnologia inovatoare din spatele produselor Duette. Este reconfortant sa stii ca exista solutii moderne care pot contribui la confortul nostru zilnic. Multumesc pentru informatiile utile!

  3. Articolul este foarte interesant si informativ. Imi place cum sunt prezentate avantajele utilizarii produselor Duette si cum acestea pot imbunatati calitatea somnului. Recomand cu incredere citirea acestui articol tuturor celor care cauta solutii pentru un somn odihnitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *