Decorul holului de la intrare trebuie sa reflecte obiceiurile, nevoile si personalitatea locatarilor. Holul nu trebuie sa contina o aglomerare de pantofare, cuiere si obiecte pe care nu stii unde in alta parte sa le pui. Pe de alta parte, un hol din care lipsesc piesele esentiale de mobilier nu-si indeplineste scopul si iroseste spatiul.

Holul este o incapere complicata in care vrei sa creezi o atmosfera primitoare pentru ca aici are loc primul contact al oaspetilor cu casa ta.

Adauga cateva solutii ingenioase de depozitare si vei obtine un hol atragator si perfect organizat.

Mai jos iti vom dezvalui cateva trucuri pe care le poti folosi cand amenajezi aceasta incapere.

Separa obiectele in functie de proprietar

Cei mici isi amesteca mereu tenisii printre pantofii tai, nimeni nu-si mai gaseste umbrela, iar cineva a plecat de dimineata cu un fes care nu-i apartinea? Ce bine ar fi daca toata lumea si-ar putea gasi imediat lucrurile atunci cand au nevoie de ele, nu-i asa?

Foloseste pantofare inalte, cu mai multe rafturi, in asa fel incat fiecare membru al familiei sa-si poata aseza incaltamintea pe cate un raft.

Monteaza mai jos pe perete un cuier colorat, cu trei-patru carlige, pentru copii, si undeva mai sus unul pentru hainele adultilor. Asaza intr-un colt cate o cutie personalizata in care fiecare isi va putea pune cheile, bomboanele mentolate sau portofelele.

Depoziteaza pe verticala

Daca vrei sa montezi rafturi pe peretii unui hol ingust, asaza-le mai aproape de tavan, ca sa nu stanjeneasca miscarile. Pune la indemana o scara pliabila si vei avea acces facil la obiectele depozitate la inaltime.

Adauga unul sau mai multe locuri de asezat

Poti adauga un loc de asezat chiar si in cele mai mici holuri. Trebuie sa stii doar care este cea mai potrivita solutie in functie de suprafata disponibila. De exemplu, bancheta se potriveste atat in holurile patrate, cat si in cele inguste.

Totusi, daca nu esti limitat de o latime prea mica a incaperii, poti aseza in hol niste taburete cu spatiu de depozitare. Daca ai un hol mare, atunci tu si oaspetii care nu se mai indura sa plece puteti sta minute in sir la povesti, asezati confortabil pe doua fotolii pufoase.

Creeaza un loc special pentru chei

Stii cat de neplacut este sa cauti cheile dimineata si sa le gasesti, in sfarsit, sub un teanc de pliante publicitare. Monteaza pe perete un dulapior sau un cuier pentru chei, cu un design atragator si adecvat stilului in care este amenajat holul. O alta optiune este sa alegi un suport de masa pentru chei, cu diverse forme.

Adauga o consola cu oglinda

Pe langa mobilierul destinat depozitarii hainelor si diverselor obiecte, mai ai nevoie de o masa si de o oglinda.

Economiseste spatiu si opteaza pentru o consola cu oglinda. Sertarele iti vor oferi suficient loc pentru pastrarea diverselor lucruri, iar oglinda iti va fi de folos pentru a-ti verifica tinuta inainte de a iesi din casa.

Daca iti doresti un spatiu aerisit, in care nimic nu se pierde niciodata, foloseste trucurile de amenajare mentionate mai sus si vei avea o atmosfera primitoare in casa ta.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “5 trucuri pentru a eficientiza spatiul din hol

  1. Acest articol m-a convins ca sistemul Duette este o investitie valoroasa pentru un confort sporit in locuinta. Ma gandesc serios sa apelez la acest produs pentru imbunatatirea calitatii vietii mele.

  2. Sunt impresionat de eficienta sistemului Duette in reducerea zgomotului si mentinerea temperaturii optime in casa. As vrea sa aflu mai multe detalii despre instalarea acestui tip de ferestre.

  3. Ma bucur sa aflu mai multe informatii despre produsele Duette, deoarece ma intereseaza solutiile de izolare fonica si termica pentru locuinta mea. Articolul este bine structurat si usor de inteles.

  4. Articolul este foarte informativ si mi-a oferit multe detalii despre avantajele folosirii sistemului Duette. Imi place ca sunt prezentate atat avantajele pentru confortul acustic, cat si pentru economisirea energiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *