De mult tabu, folosirea jucariilor sexuale a devenit acum mai democratica. Jucariile erotice fac parte din viata sexuala a milioane de oameni din intreaga lume astazi.

De ce o astfel de nebunie pentru aceste jucarii intime si care sunt beneficiile jucariilor sexuale asupra sexualitatii?

Dezvolta comunicarea de cuplu

Comunicarea este regula de aur pentru o relatie de succes. Pentru mine, jucariile sexuale au avut, fara indoiala, un impact mare asupra abilitatilor mele de comunicare.

Jucariile sexuale au devenit un mijloc de legatura intre noi doi: nu numai in timpul sexului, in timpul utilizarii lor, ci si in conversatii. Exploram verbal ce ne intereseaza, ce ne excita si care sunt limitele noastre (potential).

Este atat un avantaj sexual, dar mai presus de toate este o modalitate de a imbunatati abilitatile de comunicare ale unui cuplu. Exista o gama vasta de astfel de jucarii inclusiv jucarii sexuale barbati!

A fi deschis cu privire la dorintele, nevoile si preferintele tale sexuale te va face sa te simti mai confortabil sa aduci in discutie alte subiecte despre relatia ta. Utilizarea jucariilor sexuale va promova dialogul intre tine si partenerul tau.

Schimbare de rutina

Adaugand jucarii sexuale in viata ta sexuala, aduci ceva nou relatiei. Acest lucru, in sine, iti condimenteaza conexiunea, iti creste complicitatea si intimitatea.

Daca alegi sa duci explorarea jucariilor sexuale cu un pas mai departe, poti incerca jucariile cu telecomanda – cu siguranta vor adauga cateva momente de conversatie distractive in viata voastra.

Puteti vorbi despre cum v-ati simtit, puteti conveni asupra modalitatilor noi de a-l folosi si puteti stabili regulile. Toate acestea iti intaresc abilitatile de comunicare si aduc o noua emotie relatiei tale.

De asemenea, poti cumpara noi jucarii sexuale si iti poti surprinde partenerul. Sunt sigur ca va deveni un nou joc pentru amandoi, care va va stimula relatia.

Daca nu esti sigur ca partenerul tau va fi multumit de el, nu as recomanda sa adaugi o jucarie sexuala ca o surpriza – s-ar putea sa nu fie multumit de asta.

Face relatia distractiva

Nu numai ca jucariile sexuale sunt uimitor de distractiv de folosit, deoarece adauga rasete relatiei tale. Poti merge cu partenerul tau la un sex shop pentru a rasfoi sau a alege o jucarie noua sau, daca preferi sa ramai anonim, le poti cumpara online.

Oricum, este o activitate comuna distractiva

De asemenea, ca in exemplul de mai sus – folosind jucarii sexuale femei cu telecomanda – va veti distra amandoi singuri cu jucaria sexuala, dar va veti distra de minune cand va intalniti mai tarziu.

Nu doar sa va distrati pe plan sexual (amandoi veti fi foarte excitati), ci si sa vorbiti despre experienta cu jucaria, cum a decurs ziua, cum a fost folosita.

Prin definitie, o jucarie sexuala este o jucarie sexuala menita sa creasca sau sa induca placerea sexuala. Originea vibratorului poate fi urmarita inca din secolul al XIX-lea, cand au fost concepute pentru a vindeca „isteria” (greaca: uter), despre care psihiatrii de la acea vreme credeau ca se datoreaza lipsei de activitate sexuala.

Astazi, jucariile sexuale sunt destinate atat femeilor, cat si barbatilor si vin sub diferite forme pentru diferite functii: vibratoare pentru stimularea zonelor erogene, bile de gheisa pentru placere, dar si pentru intarirea perineului, vaginuri artificiale pentru barbati etc. Important este sa cumparam acest produse de la un sex shop autorizat!

4 thoughts on “Beneficiile non-sexuale ale utilizarii jucariilor in relatiile sexuale in parteneriat

  1. Mi-a placut modul in care articolul a explicat beneficiile rulourilor exterioare Duette. Faptul ca acestea reduc consumul de energie si mentin temperatura constanta in casa este un aspect important pentru mine. De asemenea, apreciez faptul ca sunt durabile si usor de intretinut, ceea ce ma face sa le consider o investitie buna pe termen lung.

  2. Articolul este foarte interesant, oferind informatii detaliate despre avantajele folosirii rulourilor exterioare. Este util sa stiu ca acestea asigura intimitate si protectie impotriva razelor solare. De asemenea, am descoperit faptul ca pot fi personalizate in functie de preferintele mele, ceea ce ma determina sa iau in considerare achizitionarea lor.

  3. Ma bucur ca am descoperit acest articol pentru ca mi-a clarificat multe aspecte legate de roletele Duette. Am aflat despre eficienta acestora in izolarea termica si fonica, dar si despre designul lor modern si elegant. Cu siguranta voi lua in considerare aceste informatii atunci cand voi decide sa imi achizitionez astfel de produse.

  4. Articolul este foarte bine structurat si ofera informatii importante despre beneficiile folosirii roletelor Duette. Mi-a placut cum au fost prezentate avantajele acestor produse si cum au fost subliniate caracteristicile lor unice. Este un ghid util pentru cei care sunt interesati sa achizitioneze astfel de accesorii pentru casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *