Va treziti din somn, timp in care ati avut un vis extrem de real si in care persoana iubita care a decedat incercerca sa va contacteze. Este oare posibil ca aceea persoana care a trecut intr-o lume mai buna sa incerce sa vorbeasca cu dumneavoastra prin intermediul viselor?

Atunci cand dormiti, reusiti sa va accesati atat partea subconstienta cat si partea inconstienta a creierului. Astfel, castigati capacitatea de a accesa alte nivele de memorie si emotii decat cele pe care le folositi in timpul orelor in care sunteti treji.

Undeori, un vis e doar un vis, o amintire pe care o aveti in legatura cu respectiva persoana care a decedat. Dar este, totodata, posibil ca acel vis sa insemne o vizita din partea persoanei iubite. Mai mult de jumatate dintre cetatenii Americani cred in viata de dupa moarte.

Mai mult, acestia cred ca un individ care a decedat ne poate contacta chiar si dupa ce si-a dat duhul. In acest articol puteti citi si despre alte posibile cai prin care o persoana iubita ce a decedat sa va trimita diferite daruri.

Atunci cand o fiinta iubita moare, treceti printr-un proces extrem de dureros. Jelirea acelei persoane poate dura saptamani, luni sau chiar ani.

De multe ori, chinul pierderii nu trece niciodata iar durerea ramane in sufletele celor care au ramas aici, in urma lor.

Vizitele in vis sunt considerate o etapa benefica in cadrul procesului de jelire. Persoana care a visat isi aminteste de respectivul decedat si, pentru o perioada scurta de vreme, ii sunt ameliorate durerea si indurarea ce apar in urma unui deces.

Astfel, este ca si cum prezenta in vis a acelui prieten sau membru al familiei ii face sa creada ca nu au pierdut pe nimeni.

Daca treceti prin experienta unor astfel de vise, iata 7 semne care instiinteaza incercarea lor de a intra in contact cu dumneavoastra.

7 Semne ca o persoana iubita decedata incearca sa va contacteze in vis

1. Va treziti cu senzatia ca ati fost priviti

Foarte multi oameni cred ca persoanele iubite au grija de ei chiar si dupa ce acestia ne-au parasit de aici, de pe Pamant.

Daca va treziti din vis cu senzatia ca cineva s-a aflat in aceeasi camera cu dumneavoastra, este posibil ca persoana iubita ce a decedat sa incerce sa va anunte fix acel lucru; ca va urmaresc.

Desi senzatia de a fi privit este deranjanta, in acest caz, ar trebui sa va faca sa va simtiti in siguranta. Se poate sa aveti un vis in care cineva va priveste. Din nou, acest lucru ar putea fi incercarea persoanei iubite de a va anunta ca sunt in apropiere.

2. Ati avut parte de amintiri realiste in vis despre persoana iubita

Uneori, atunci cand sunteti treji, va amintiti de persoana iubita; dar atunci cand va aduceti aminte de respectiva persoana in vis, se poate ca acestia sa incerce sa va contacteze.

Acest lucru se poate intampla in special daca persoana iubita incearca sa va aminteasca diferite aspecte pe care de obicei nu le luati in considerare, precum o amintire pierduta in legatura cu acestia.

Se poate ca in cadrul acestei amintiri sa se afle un mesaj asupra caruia persoana decedata incearca sa va atraga atentia.

3. Persoana iubita apare in vis diferit decat o face in mod normal

Daca persoana iubita ce a decedat va apare in vis, dar intr-un mod diferit decat de obicei, se poate ca acesta sa fie un semn ca incearca sa va transmita o avertizare.

Acordati atentie indiciilor pe care aceasta incearca sa vi le lase. Mai mult, pot incerca sa va ajute in evitarea unor situatii primejdioase sau sa va previna o eventuala viitoare schimbare.

4. Va treziti cu o senzatie de liniste

Ce sentiment minunat poate fi atunci cand va treziti odihniti si cu o stare de bine. Acest lucru nu se intampla de multe ori, dar daca persoana iubita se ingrijora in privinta sanatatii sau starii dumneavoastra, se poate ca acestia sa fi incercat sa va ajute, trimitandu-va un somn odihnitor.

In urma cercetarii a 20 de comunicari cu lumea de apoi din cele ce au fost raportate, s-a gasit ca interactiunea cu persoanele iubite ce au decedat a avut un rol important in alinarea celor care au pierdut pe cineva drag.

Una dintre caile prin care aceste viziuni au ajutat persoanele sa faca fata situatiei a fost credinta lor spirituala si increderea ca persoana iubita ce a decedat le sustine aceasta credinta prin intermediul contactului.

Aceasta stare de pace spirituala va ajuta sa invingeti durerea pierderii si sa continuati sa functionati normal in viata de zi cu zi. Doar stiind ca exista o viata dupa moarte si ca persoana pe care o iubiti va asteapta, va poate linisti si introduce starea de confort.

5. Visele va par extrem de realiste

Visele de vizitare pot deveni destul de realiste iar persoana in cauza poate avea impresia ca persoana iubita decedata chiar a fost prezenta.

Aceste vise sunt atat de realiste incat puteti mirosi, simti si auzi persoana iubita. Cel mai probabil, astfel de vise sunt exemple de cai prin care persoana iubita decedata incearca sa va contacteze.

Visele pot fi destul de intense din punct de vedere emotional deoarece le puteti simtiti extrem de bine prezenta. De multe ori, se poate ca durerea de alta data sa revina.

Persoana iubita nu incearca sa va raneasca; doar au vrut sa va fie din nou aproape. Aceste tipuri de vise sunt, in mod cert, un semn ca persoana iubita incerca sa va contacteze.

6. Persoana iubita arata mult mai tanara si mai sanatoasa decat inainte de deces

De multe ori, persoana iubita ce a decedat va aparea mult mai tanara decat atunci cand a murit. Pare sanatoasa si energica, asa cum va place sa va amintiti de ea.

Vrea sa stiti ca nu au suferit atunci cand au trecut intr-o lume mai buna si ca acum este fericita si implinita.

7. Persoana iubita decedata va spune ca este bine si ca inca este cu dumneavoastra

Uneori, in vis, persoana ce a decedat poate purta o discutie cu dumneavoastra, le puteti auzi vocea si puteti avea senzatia ca intelegeti ce va spune.

De cele mai multe ori, persoana decedata stie ca v-ati facut griji in privinta locului in care a plecat, asa incat va vor aparea in vis si va vor spune ca totul este in regula si ca sunt multumiti de locul in care se afla.

3 thoughts on “7 semne ca persoana iubita decedata incearca sa va contacteze in vis

  1. Am fost placut surprins de detaliile tehnice prezentate in articol despre cum functioneaza roletele Duette si cum pot contribui la confortul si intimitatea casei mele. Recomand cu caldura acest produs tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca locuinta.

  2. Ma bucur ca am citit acest articol pentru ca mi-a deschis ochii asupra importantei alegerii corecte a ferestrelor si a accesoriilor potrivite pentru ele. Afland despre proprietatile termice si economice ale roletelor Duette, ma simt mai pregatit sa fac o achizitie informata.

  3. Articolul este foarte interesant si m-a ajutat sa inteleg mai bine avantajele folosirii roletelor Duette in locuinta mea. Am descoperit informatii noi despre controlul luminii si izolarea fonica pe care aceste rolete le ofera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *