Iubesti sa ai flori in casa si nu stii cum sa faci astfel incat sa nu mai fie tot timpul nevoie sa le inlocuiesti si sa faci curat in urma celor care se usuca?

Cu florile artificiale vei rezolva aceasta problema in cel mai eficient mod. Iata mai multe idei pentru a include florile artificiale in casa ta.

Flori artificiale in glastre mici

Ai o colectie impresionanta de glastre mici pe care vrei sa le amplasezi in diverse locuri din casa, cum ar fi masuta de cafea si etajerele?

Vei gasi cu siguranta mai multe modele de flori artificiale care sa se incadreze in decor. Acum, florile artificiale arata atat de realist, incat nu ar trebui sa te miri daca musafirii le vor admira ca si cand ar fi naturale.

Flori artificiale in aranjamente de podea

Daca ai glastre mari, atunci alege flori artificiale cu tuplina lunga si aseaza-le direct in vasul de pe podea. Pentru a se vedea bine ar trebui sa ajunga undeva pana la jumatatea peretelui.

Nu este deloc greu sa obtii astfel de aranjamente, mai ales ca acum florile artificiale vin in dimensiuni variate tocmai pentru a ajuta toti utilizatorii sa creeze aranjamentele dorite.

Poti alege variante de aranjamente mai stufoase, asa cum sunt cele cu trandafiri si bujori, potrivite pentru un design clasic, dar poti merge si pe variante minimaliste cu un manunchi de lalele.

O alta varianta minimalista este aceea cu bete de bambus si plante verzi. Totul depinde de tine, dar cu siguranta vei gasi florile potrivite pentru orice decor interior.

Plante verzi de dimensiuni mari pentru ferestre si terasa

Iti plac plantele verzi in ghiveci? Atunci poti cumpara flori artificiale cu ghiveci. Gasesti atat variante de plante cu frunze verzi care arata similar cu cele naturale, cat si plante in ghiveci cu floricele colorate. Totul depinde de tine si de preferintele tale. Poti pune aceste flori la geamuri, pe terasa sau in interiorul casei, pe rafturi si etajere.

Flori in ghiveci pe mese

Florile mici in ghiveci, asa cum sunt cactusii sau micutele aloe vera pe care le vezi pe mesele teraselor sunt foarte simpatice si pot sa ocupe inclusiv mesele tale. Poti sa le amplasezi pe masuta de cafea, pe masa de pe terasa sau din foisor si pe etajerele din casa.

Aceste flori vor aduce o pata de culoare verde in orice loc in care le pui si vestea buna este ca nu trebuie sa iti mai amintesti sa le uzi.

Flori artificiale sub forma de coronite si decoratiuni

Nu e musai sa pui florile artificiale in glastre, cosuri si cutii. Poti sa le transformi in decoratiuni pe care sa le agati pe pereti sau in coronite pe care sa le pui la usa de sarbatori.

Urmeaza-ti imaginatia, alege cele mai interesante flori si cu siguranta vei impresiona cu un astfel de aranjament floral. Ulterior, poti folosi aceste decoratiuni in mai multe sezoane si le poti recicla, utilizand florile in alte aranjamente sau in alte forme.

{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “5 idei pentru a integra florile artificiale in casa ta

  1. Sunt impresionat de versatilitatea perdelelor Duette prezentate in acest articol. Posibilitatea de a regla lumina si intimitatea in functie de preferinte este cu adevarat remarcabila. Cu siguranta voi lua in considerare achizitionarea lor pentru sufrageria mea.

  2. Am citit cu interes acest articol si am aflat ca perdelele Duette sunt eficiente in izolarea termica si fonica. Aceste caracteristici sunt extrem de importante pentru mine, deoarece locuiesc intr-o zona aglomerata si imi doresc sa am un mediu linistit si confortabil acasa.

  3. Articolul este foarte informativ si mi-a oferit multe detalii despre produsul prezentat. Sunt impresionat de calitatea si inovatia acestui model de perdele Duette. Cu siguranta voi lua in considerare aceasta optiune pentru casa mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *