Pantofii sunt accesorii fabuloase care te ajută să treci cel mai ușor de la o ținută mai banală sau mai clasică la una Wow.

Nimic nu se compară cu cea mai frumoasă pereche de pantofi pentru a sublima un look stilat. Sunt cireașa de pe tort pentru cel mai reușit look, dar și cel mai fashion.

Femeile care sunt dependente de pantofii de vară trebuie să se pregătească. Sezonul se anunță deja fatal, cu cele mai frumoase modele de pantofi, de purtat peste tot. Am  putea spune chiar că tendințele acestei veri sunt magice.

Care sunt deci cele mai cool tendințe pe care să mizezi?

Pantofii cu un stil retro. Pantofii retro sunt modele de pantofi tari, cu un stil vintage șic, care vor pune cel mai bine în valoare picioarele tale. Sunt perfecți pentru cel mai frumos look preppy alături de o bluză estivală.

Mocasinii. Îți dorești să joci cartea stilului clasic, dar îți dorești un supliment de stil? Atunci, ai neapărat nevoie de atemporalii mocasini. Cu un look preppy și casual în același timp, se pot purta în orice anotimp.

Pantofii cu toc și cu șireturi. Alege modele de pantofi cu toc și cu șireturi, care să îți pună cel mai bine Picioarele în valoare, mai ales cei în nuanțe de camel. Vor arăta cel mai bine alături de o rochie albă, de exemplu.

Dar, poți să alegi și sandalele cu șireturi, un must-have al acestei veri. Pot să fie alese în nuanțe mai puternice sau în nuanțe mai flashy și merg de minune cu toate ținutele verii tale. Sunt modele de pantofi șic care pot să meargă de minune cu o ținută de seară sau la o ocazie mai specială.

Citeste continuarea articolului aici.

Promotii fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *